Ένα άλλο παιχνίδι της Τύχης και το αγαπημένο των Ελλήνων είναι Craps. Φυσικά, η εξέλιξη με την πάροδο του χρόνου, δεδομένου ότι έχει παίξει παράνομα στους δρόμους, μέχρι στιγμής, ότι ο καθένας μπορεί να βρει τόσο στην ξηρά όσο και στο online καζίνο, οι διάφορες παραλλαγές του βασικού παιχνιδιού (Craps) είναι μεγάλη. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι θεωρείται ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια για αρχάριους, γιατί, όπως συναντά για πρώτη φορά, υπάρχουν πάρα πολλά είδη στοιχημάτων και μέχρι να κατανοήσουν πλήρως τους κανόνες.

Πώς να παίξετε Ζάρια

Πρώτα απ ‘ όλα, υπάρχουν δύο ζάρια ότι ο παίκτης θα κυλήσει μακριά μετά την τοποθέτηση του στοιχήματός του. Το στοίχημά μας μπορεί να είναι μια γραμμή Pass ή να μην περάσει τη γραμμή . Το αποτέλεσμα που προκύπτει όταν και τα δύο ΖΆΡΙΑ έχουν τον ίδιο αριθμό ονομάζεται Σκληρά, ενώ το μαλακό ονομάζεται το αποτέλεσμα των διαφορετικών αριθμών.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο παίκτης έχει τη γραμμή pass και δεν περνούν τη γραμμή . Αφού τοποθετήσετε το στοίχημά σας, θα ρίξει τα ζάρια. Αν το αποτέλεσμα είναι 7 ή 11, είναι περάσει τη γραμμή, δηλαδή κερδίζετε, ενώ αν πάρετε 2, 3 και 12 είναι δεν περάσει τη γραμμή και χάνετε. Για όλα τα άλλα σύνολα έχετε ένα σημείο. Για παράδειγμα, αν πέσει 8 και να το πάρετε μαζί σας, θα λάβετε ένα σημείο όπου η επόμενη ζαριά ξεκινά με +1.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στο σημείο-roll όταν παίρνετε 7 και στη συνέχεια θα χάσετε έτσι το στοίχημά σας ξεκινά από την αρχή. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει επίσης να δώσουν προσοχή στα 7, αν εξαιρέσουμε την αρχή του παιχνιδιού βγει, τότε θα πρέπει να το αποφύγετε.

Ποια είναι τα είδη των στοιχημάτων;

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το πιο δημοφιλές στοίχημα είναι Pass / μην περάσει τη γραμμή . Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα είδη, τα πιο διάσημα από τα οποία έρχονται / Δεν έρχονται. Είναι σχεδόν το ίδιο στοίχημα με Pass / δεν περνούν, με τη μόνη διαφορά ότι μπορεί να είναι ανά πάσα στιγμή του γύρου. Ακόμα και όταν η ζαριά είναι έτοιμη.

Τόπος εισόδου: η είσοδος του τόπου γίνεται μετά τον προσδιορισμό του σημείου. Ο παίκτης ποντάρει στους αριθμούς 4,5,6,8,9 και 10 κερδίζει τον αντίστοιχο αριθμό. Αν το 7 έρθει νωρίτερα, ο παίκτης χάνει αυτόματα.

Στοίχημα Field: εδώ ο παίκτης ποντάρει μόνο σε ένα ζάρια ρίξει. Αν πάρει 2,3,4,9,10,11 και 12, ο παίκτης κερδίζει, ενώ χάνει σε 5,6,7 και 8.

Κάθε Craps: κάνει 2.3 και 12.

Κάθε επτά κερδίζει μόνο επτά.

Έντεκα κερδίζει μόνο 11.

Κερδίζει όταν έρχεται 3.

Aces of Boxcars: κερδίζουν 2 ή 12.

Κέρατο στοίχημα: κερδίζει 2,3,11 και 12.

Hardway: όλα τα διπλά και 7 νίκη.

Big 6 και Big 8: κερδίζει 6 ή 8 για την 7η.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here