Μια πολύ παράξενη υπόθεση λαμβάνει χώρα στη Βρετανία, όπως δύο Tζάκποτ 4 εκ. λιρών διεκδικούν δυο Άγγλοι μικροαπατεώνεςμικροαπατεώνες ισχυρίζονται από το Camelot casino να προσελκύσει 4,000,000 τζάκποτ.

Τον περασμένο απρίλιο, Μαρκ οι goodram και Τζον-Ρος Watson, τριάντα δύο ετών, με καριέρα σε μικροκλοπές και άλλα ileg Ρίτσαρντ, εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, φέρεται να έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο προσελκύσει 4.000.000 SCR παρεμβολές ή να απενεργοποιήσετε. Αλλά η Εθνική Υπηρεσία λαχειοφόρων αγορών αρνήθηκε να τους πληρώσει, υποστηρίζοντας ότι η κάρτα μηδέν δεν αγοράστηκε νόμιμα.

Αν και κανένας από αυτούς δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό, αυτή η” λοταρία ” αγοράστηκε με πιστωτική κάρτα σε μια περιοχή στο νότιο Λονδίνο. Και οι δύο σχετίζονται με τις περιπτώσεις των κλεμμένων πιστωτικών καρτών στο παρελθόν, οδηγώντας το Κάμελοτ να υποπτεύεται ότι το νικητήριο λαχείο αγοράστηκε, χωρίς τη συγκατάθεση του κατόχου της κάρτας.

Φυσικά, οι δύο άνδρες προσέλαβε έναν δικηγόρο, ο οποίος συνεχίζει να ορίσετε χρονικά όρια για το Κάμελοτ, έτσι ώστε να πληρώσει το Πρόστιμο, de lo rec θα αντιμετωπίσει αγωγές, πουείναι διατεθειμένοι να αμφισβητήσουν την εταιρεία.Tζάκποτ 4 εκ. λιρών διεκδικούν δυο Άγγλοι μικροαπατεώνες

Η ιστορία του έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα όταν, την περασμένη τρίτη, όταν εμφανίστηκε κάποιος, που ισχυρίζεται ότι είναι ο κάτοχος της κάρτας να θέσει σε κίνδυνο με τον οποίο αγόρασε το εισιτήριο και να διεκδικήσουν τα κέρδη. Οι Γκοντράμ και Γουάτσον ισχυρίζονται ότι συμφώνησαν να αγοράσουν το εισιτήριο με την κάρτα, προκειμένου να πληρώσουν ένα χρέος σε ένα πορνείο. Ωστόσο, ο υποτιθέμενος κάτοχος της κάρτας το αρνείται.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here