Όταν Bang κυκλοφόρησε από NetEnt το 2012, η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκε, ωστόσο ήταν μόνο λίγο πριν κερδίσει πολλούς φανατικούς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από αυτόν … .. η απλότητα που την χωρίζει.

Θέματα-πολύτιμοι λίθοι στην καρδιά

Το θέμα Bang είναι εξαιρετική. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο επειδή ο σχεδιασμός είναι μεγάλη, αλλά και επειδή άλλα χαρακτηριστικά είναι από τα καλύτερα στον τομέα. Εκπληκτικό είναι τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το συγκεκριμένο μηχάνημα. Διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια και σμαράγδια θα εμφανιστεί στην οθόνη σας, και δεν είναι δύσκολο να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Αλλά αυτό που κυριολεκτικά κλέβει το σόου είναι άγριο. Χρώμα ρέει μέσα από την οθόνη και να συνδεθείτε με τα κέρδη, από την οποία θα εκπλαγείτε και αναρωτιέμαι πώς ένα τόσο απλό παιχνίδι μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστικό.

Less is περισσότερα

Η εμπειρία του παιχνιδιού Bang,” μιλάει ” από μόνη της για την επιτυχία που αυτή η υποδοχή NetEnt έχει βιώσει. Για κάποιο χρονικό διάστημα οι “ειδικοί” του χώρου δεν φαίνονται ευγενικά για Αστροταχύτητα, αλλά αποδεικνύεται ότι συνέβη, επειδή δεν υπήρχε καμία μηχανή παρόμοια με Bang. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα πρωτότυπο Κουλοχέρη, η έκρηξη θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Starbrust, όπως προαναφέρθηκε, έχει γίνει τόσο δημοφιλής λόγω της απλότητας και την ευκολία χειρισμού του. Με την πρώτη ματιά, πιθανότατα θα απογοητευτείτε από την ύπαρξη μόνο ενός μπόνους χαρακτηριστικό. Ωστόσο, bang δεν έγινε τόσο δημοφιλής λόγω των μπόνους που προσφέρει, αλλά επειδή τα χαρακτηριστικά του είναι τέλεια σχεδιασμένα. Είναι απλά ένας καρπός που απέδειξε στην πράξη ότι “λιγότερο είναι περισσότερο”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here