Πώς να παίξετε μπλάκτζακΑν υπάρχει ένα παιχνίδι που όλοι οι παίκτες που αγαπούν να παίζουν και που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καζίνο, συμβατικά ή σε απευθείας σύνδεση, αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα Blackjack . Όπως, το παιχνίδι Blackjack, και τι πρέπει να γνωρίζουμε;

Ο κύριος στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να σκοράρει 21 πόντους, από τους χάρτες που έχουμε, και, δεύτερον, να μην νικήσει 21, γιατί χάνουμε σε περίπτωση αντιπρόσωπο. Η τιμή της κάρτας είναι η εξής:

– Τα φύλλα από το 2 έως το 10 έχουν αξία ίση με τον αριθμό τους.
– Ποσότητα (Γρύλοι, Βασίλισσες και Ταινίες) έχουν αξία 10 πόντους.
– Ο άσσος μετράει για 1 ή 11, ανάλογα με τα πλεονεκτήματα του παίκτη. Έχει αξία 11, νομίζω ότι δίνει αξία τα χέρια πάνω από το 21 (“сожженная χέρι”), έτσι ώστε να έχει την τιμή 1.

Το παιχνίδι ξεκινά με την παράδοση δύο φύλλα, ανοιχτά ή κλειστά σύμφωνα με μια παραλλαγή. Μετά την τοποθέτηση στοιχημάτων ανοίγουμε το χάρτη και επιλέγουμε την στρατηγική που θα χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδι μας. Αν τα φύλλα είναι Άσος και 10, έχουμε 21 ( Blackjack ). Αν είστε έμπορος, και δεν θα κάνει 21, είναι ο νικητής του παιχνιδιού. Τέλος, αν υπάρχει ισοπαλία μεταξύ του παίκτη και του αντιπροσώπου, είμαστε Push (“push”, δηλαδή ισοπαλία), και κανείς δεν κερδίζει.

Σκληρό και μαλακό χέρι. Το στερεό χέρι-χέρι είναι ένας άσσος που μπορεί να στηριχθεί μόνο στο 1, γιατί αν το υπολογίζει σε 11, αυτό υπερβαίνει το 21 (π. χ. ο Συνδυασμός Άσος-8-10 είναι δύσκολο 19). Από την άλλη πλευρά, μαλακό χέρι-χέρι είναι ένας άσσος, ο οποίος μπορεί να μετρήσει για 11, αλλά το ποσό δεν υπερβαίνει το 21 (για παράδειγμα, As-5, τότε το μαλακό χέρι 16).

Τι είναι το Split: είναι ο διαχωρισμός των ίδιων καρτών, παίζοντας σε δύο τομείς. Μοιραστείτε το στο aces, που μπορείτε να πάρετε, αλλά δεν γίνεται Blackjack, αλλά 21.
Τι είναι Διπλό: ο Παίκτης με τη συνολική αξία των καρτών πριν από ένα, από 2 έως 11 μπορεί να διπλασιάσει το στοίχημά σας, λαμβάνοντας μόνο μία κάρτα.
Τι είναι η ασφάλιση: Όταν ο παίκτης βλέπει ότι το πρώτο φύλλο του ντίλερ είναι άσος, μπορεί να διεκδικήσει για την ασφάλιση, αυτόματα χάνει το μισό ποντάρισμά σας.
Τι είναι το Stand: Όταν ο παίκτης σταματήσει, ηλεκτρικό Πεδίο είναι έτοιμο.
Τι σύμπτωση: Όταν ο ντίλερ μοιράζει το τρίτο φύλλο, και στη συνέχεια ο παίκτης, αυτό σημαίνει ότι πέτυχα.
Τι είναι η απόδοση: Μετά την παράδοση της συσκευής αναπαραγωγής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here