Ευκαιρίες στον κινηματογράφοΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΣ είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ και τώρα είναι η ώρα να μιλήσουμε για τις πιθανότητες επιτυχίας σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και το πιο επικερδείς συνδυασμούς (με βάση τις πιθανότητες για ΠΆΝΤΑ!). Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να παίξετε ταινίες και άδεια Online Καζίνο.

Πρώτα, ας δούμε πώς παίζει ο κινηματογράφος. Από έναν ηλεκτρονικό πίνακα αριθμών από το 1 έως το 80, επιλέγονται 20 τυχαίοι αριθμοί με βάση έναν τυχαίο αλγόριθμο (ή όχι πολλούς). Ως παίκτης, θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ 1 και 12 αριθμούς για να “πιάσει” όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για να αυξήσει το κέρδος μας.

Οι αποδόσεις στον κινηματογράφο είναι χαμηλές ή υψηλές, ανάλογα με τον αριθμό των επιλεγμένων αριθμών. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πόσο πιθανό είναι να λάβουμε τους αριθμούς που επιλέγουμε και πόσο δίκαιοι πληρώνουμε γι ‘ αυτούς.

Ο τύπος που μας δίνει την πιθανότητα κέρδους P (ψ, χ) = (ψ / χ) * (80 – y 20 – x) / (80-20). Ότι είναι δεσμευμένος είναι πιθανό να θέλουν να φθάσουν τον αριθμό των περιπτώσεων από y έχω επιλέξει το παράδειγμα, για να δείξει τον αριθμό των 80-W δεν επέλεξε τους αριθμούς που έχω επιλέξει, σε όλα τα πιθανά είκοσι.

Για να γίνουν αυτά τα πράγματα πιο εύκολα να κατανοηθούν, ακολουθήστε μερικά παραδείγματα:

Παράδειγμα 1. Επιτρέψτε μου να επιλέξω έναν αριθμό και τι πιθανότητες μπορώ να πετύχω. Έτσι ψ = 1 και χ = 1. Τότε

P (1,1) = (1 / 1) * (79 ανά 19) / (80 ανά 20) = {(1/1) *) (79/19 * 601) 80! / 20! * 60!) =

20! * 60! * 79! / 19! * 60! * 80! = ¼ Μετά τις εργασίες. Οπότε 25% πιθανότητα να περάσει.

Παράδειγμα 2. Υποθέτω ότι επιλέγω 8 αριθμούς και θέλω να καταλάβω την πιθανότητα να πάρει τρεις από αυτούς.

P (8.3) = (8 ανά 3), (72 ανά 17) / (80 ανά 20) = 32769072/152565985 = 21.47%

Και αφού έχουμε μάθει πώς να υπολογίσει τις πιθανότητές μας, θα δείτε πόσο δίκαιο θα καταβάλλεται από τον ΟΠΑΠ, τον αποκλειστικό φορέα της χώρας μας, τον κινηματογράφο.

Ευκαιρίες στον κινηματογράφοΣτο παράδειγμα 1, διαπιστώσαμε ότι παίζοντας μόνο έναν αριθμό οι πιθανότητες να κερδίσει είναι 1/4, δηλαδή 25%. Για μαθηματικούς λόγους θα πρέπει να τοποθετήσετε το στοίχημά μας τέσσερις φορές, αλλά σε αυτή την περίπτωση πληρώνουμε μόνο 2,5 φορές. Η τσουγκράνα, η οποία είναι γνωστή σε όλους, έχει ποσοστό 37,5%. Ποσοστό τσουγκρανών σε όλες τις κατηγορίες κινηματογράφων, που κινείται από MG σε 31%. Φυσικά, και γνωρίζουμε ότι δεν πληρωνόμαστε συνήθως για το εισόδημα που μας αναλογεί, αλλά το ποσοστό κέρδους μας είναι πολύ χαμηλό. Και για να το κάνω πιο κατανοητό, νομίζω ότι ο ΟΠΑΠ, δεν έχει σημασία τι αριθμούς έχουν παίξει, με τι συνδυασμό και με τι λεφτά που παίζεται, θα διατηρήσει το 31%.Σε μια χώρα όπου ο κινηματογράφος είναι ένα δημοφιλές “Άθλημα”, μιλάμε για τεράστια ποσά των χρημάτων που ρέει στην τσέπη του δικτυακού τόπου χωρίς να κάνει τίποτα.

Από τις παραξενιές που βλέπουμε σε αυτό το παιχνίδι, είναι ποιες κατηγορίες θα πρέπει να καταβληθεί. Παράδειγμα: αν παίξω 12 αριθμούς, η πιθανότητα ότι παίρνω 5 από αυτούς είναι 9.93% (σύμφωνα με τις ενέργειες που εμφανίζονται παραπάνω). Σε ένα λογικό παιχνίδι πιθανοτήτων, θα περίμενα ως εκ τούτου να λάβετε 10 φορές τα χρήματα που πλήρωσα και, αν όχι 10 φορές κάτι αξιοσημείωτο. Για να μην πληρώνουμε για ταινίες! ΟΠΑΠ πιστεύει ότι είναι εύκολο να πάρει 5 από τους 12 αριθμούς, και ότι δεν αξίζει να πληρώνει. Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες, και περιπτώσεις που είναι παρόμοια, και αυτό το παράδειγμα επιλέγεται τυχαία.

Το μεγαλύτερο κέρδος ευκαιρίες που προκύπτουν από την επιλογή των 2 Αριθμών (43,98%), 4 Αριθμούς (25,89%), 1 αριθμό (25%) και 7 Αριθμούς (23,65%). Οι πιο κερδοφόρες αποδόσεις είναι 7 Αριθμοί (69,96%) και η επιλογή των 4 αριθμών (69,02%). Διαβάστε εδώ και σχετικά με τη στρατηγική του κινηματογράφου που πρέπει να ακολουθήσετε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here