Με το πλήρες φάσμα των slots παιχνίδια isoftbet κάνει εκατομμύρια σεντ αγοράς, έτσι ώστε να μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας περισσότερο, όπως λέει το όνομα του παιχνιδιού.  Η βάση του παιχνιδιού σας αφήνει μια αίσθηση σαν τα παλιά παραδοσιακά κουλοχέρηδες. Τα σύμβολα είναι κλασικά και εμφανίζονται στους τροχούς. Αυτά είναι εφτάρια, κεράσια και σύμβολα ράβδων. Θα βρείτε επίσης μια σειρά από κέρματα σε δύο από τα καλύτερα σύμβολα του παιχνιδιού. Η Υποδοχή συνοδεύεται από μια μελωδία, και κάθε φορά που περιστρέφονται, ο ήχος ακούγεται σε κάθε τροχό.  Ένα εκατομμύριο λεπτά είναι μια υποδοχή πέντε τροχών με 20 πιθανούς συνδυασμούς, τα στοιχήματα ξεκινούν από 0,2€ και φτάνουν τα 10€. Υπάρχουν σύμβολα wild και ένα σύμβολο της τύχης. Έχει ακόμη και τη δεύτερη υψηλότερη πληρωμή με 2.000 νομίσματα. Πολλά χρήματα προσφέρει και τα επτά σύμβολα μπαρ, αν εμφανίζονται σε μία γραμμή.Με το πλήρες φάσμα των slots παιχνίδια isoftbet κάνει εκατομμύρια σεντ αγοράς, έτσι ώστε να μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας περισσότερο, όπως λέει το όνομα του παιχνιδιού.

Η βάση του παιχνιδιού σας αφήνει μια αίσθηση σαν τα παλιά παραδοσιακά κουλοχέρηδες. Τα σύμβολα είναι κλασικά και εμφανίζονται στους τροχούς. Αυτά είναι εφτάρια, κεράσια και σύμβολα ράβδων. Θα βρείτε επίσης μια σειρά από κέρματα σε δύο από τα καλύτερα σύμβολα του παιχνιδιού. Η Υποδοχή συνοδεύεται από μια μελωδία, και κάθε φορά που περιστρέφονται, ο ήχος ακούγεται σε κάθε τροχό.

Ένα εκατομμύριο λεπτά είναι μια υποδοχή πέντε τροχών με 20 πιθανούς συνδυασμούς, τα στοιχήματα ξεκινούν από 0,2€ και φτάνουν τα 10€. Υπάρχουν σύμβολα wild και ένα σύμβολο της τύχης. Έχει ακόμη και τη δεύτερη υψηλότερη πληρωμή με 2.000 νομίσματα. Πολλά χρήματα προσφέρει και τα επτά σύμβολα μπαρ, αν εμφανίζονται σε μία γραμμή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here