ΒΙΒΛΊΟ ΤΟΥ ΡΑΤο βιβλίο του Ra είναι ένα από τα slots που έγινε φανατικός σε καζίνο γης πριν από τη μετάβαση σε απευθείας σύνδεση και τη νίκη του κοινού. Δημιουργήθηκε από τη Novomatic και έχει πέντε στήλες και εννέα γραμμές πληρωμής.

Άγχος και μυστήριο στο παρασκήνιο της Αιγύπτου

Η ιστορία πίσω από την υποδοχή είναι αυτό που έκανε τόσο δημοφιλής μεταξύ των παικτών. Με βάση τις περιπέτειες ενός Αμερικανού εξερευνητή και αναζήτηση για το βιβλίο του Ra στην Αίγυπτο, ένα βιβλίο κρυμμένο στις πυραμίδες. Οι θρύλοι και οι θρύλοι της αρχαίας Αιγύπτου παίζουν ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι, μαζί με τις περιπέτειες των εξερευνητών, ένας συνδυασμός που παρέχει στους χρήστες με άγχος, μυστήριο, και αδρεναλίνη.

Το Book of Ra σύμβολα είναι, φυσικά, εμπνευσμένο από την αρχαία Αίγυπτο και ο παίκτης μπορεί να δει το φως, τα αγάλματα του χρυσού, και η σκαραβαίους στην οθόνη, αλλά επίσης το σχήμα του explorer, η οποία δείχνει σαφώς ότι η Ιντιάνα Τζόουνς. Ταυτόχρονα, το σύμβολο του βιβλίου του Ρα λειτουργεί τόσο ως διάχυτο όσο και ως άγριο. Ως μπαλαντέρ, αντικαθιστά όλα τα άλλα σύμβολα στις στήλες.

Ζητούμενο αλλά σωστό

Ταυτόχρονα, το ίδιο σύμβολο είναι το” κλειδί ” για δωρεάν περιστροφές. Όταν τρία ή περισσότερα βιβλία Ra εμφανίζονται στους πυλώνες, ο παίκτης κερδίζει δέκα δωρεάν περιστροφές.

Το Book of Ra, φυσικά, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που απαιτεί πολλή υπομονή από την πλευρά του παίκτη, επειδή μπορεί να πάρει πολύ πλάνα χωρίς νίκη οποιοδήποτε ποσό. Ωστόσο, μια πιθανή νίκη, η οποία θα έρθει με τον ίδιο τρόπο και δεν είναι “άδικο” αποφάγια, θα αποζημιώσει τον παίκτη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here