Πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς το κάνουν … μαγεμένος από την ερμηνεία του Σάρον Στόουν του βασικού ενστίκτου. Το isophbet εμπνευσμένο από το θέμα της ταινίας και παρουσιάζει το βασικό ένστικτο υποδοχή.

Αυτό είναι ένα πέντε-player παιχνίδι, και 243 συνδυασμούς που κερδίζουν, το οποίο εκτός από τα παραδοσιακά σύμβολα, γράμματα και αριθμοί, σύμβολα, όπως το περίφημο ice cream maker, την αστυνομία, και το πολυτελές αυτοκίνητο. Το χαμηλότερο στοίχημα είναι 50 λεπτά και ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρετε μέχρι και 50 ευρώ. Πολύ καλά γραφικά, όπου όλη η σκηνή παραμένει άμεσα στη σκοτεινή-ερωτική ατμόσφαιρα της ταινίας.

Το απόλυτο αστέρι στο Βασικό Ένστικτο είναι η Σάρον Στόουν. Πρώτα απ ‘ όλα, έχουμε το σύμβολο μπόνους Wild με τη μορφή μιας σέξι ηθοποιού. Όταν το παιχνίδι εμφανίζεται αντιμετωπίζοντας μια ολόκληρη στήλη, ενεργοποιείται ο γύρος μπόνους. Όταν καλύπτει μέρος της στήλης, απλά ενεργεί σαν άγρια. Όταν το … Sharon Stone εμφανίζεται στο πολυτελές αυτοκίνητό της και καλύπτει μια ολόκληρη στήλη, ο παίκτης καλλωπίζεται με δωρεάν περιστροφές (τυχαίος αριθμός, μέγιστο 40). Τέλος, η εμφάνιση της ηθοποιού σε ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη (και πάλι σε μια πλήρη στήλη) ενεργοποιεί Άγρια Πτώση.

Μετά απ ‘ όσα σου είπαμε, είναι απλά … .. για να δοκιμάσουν τη βασική εμπειρία ένστικτο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here