ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ: ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ;Έχουμε ήδη τονίσει πόσο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε τα βασικά του κουλοχέρηδες, βοηθώντας τους παίκτες να κατανοήσουν τι πρέπει και δεν πρέπει να το κάνουμε. Τώρα θα συζητήσουμε σε ένα άλλο θέμα, πόσο καιρό θα πρέπει υπόλοιπο ενός παίκτη στο ” κουλοχέρηδες “για να καταλάβεις αν είναι” δειλή ” και έχουν προθέσεις να πληρώσει. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να ψάχνει για συμβουλές και τεχνικές για το πώς να κερδίσει κουλοχέρηδες, αυτό έχει νόημα, αλλά η απάντηση δεν είναι τόσο απλή.

Πόσο “χαλαρή” είναι κάθε κουλοχέρης;

Έχετε ακούσει ποτέ τη δοκιμή του πόσο “χαλαρή” είναι ένα μηχάνημα; Αν όχι, διαβάστε τις ακόλουθες γραμμές προσεκτικά, έτσι ώστε να μην ξοδεύετε πλέον χρόνο σε ένα μηχάνημα που δεν θα πληρώσει τις αναμενόμενες πληρωμές.

Πρώτα απ ‘ όλα, θα πρέπει να σκεφτείτε για πόσα χρήματα θα ξοδέψεις και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον αριθμό των γραμμών και τον πολλαπλασιαστή. Να θυμάστε ότι αυτοί οι αριθμοί δεν πρέπει να επιλέγονται τυχαία. Αντίθετα, ο τύπος του κουλοχέρη που επιλέγετε παίζει μεγάλο ρόλο στον καθορισμό αυτών των επιλογών.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προκαθορίσετε τον αριθμό των “περιστροφών” που θέλετε να κάνετε. Οι περισσότεροι παίκτες επιλέγουν 10 περιστροφές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ορίσετε το δικό σας αριθμό. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνετε σταθεροί στον αριθμό που επιλέγετε από την αρχή.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι είναι να ορίσετε το ποσό που έχετε για αυτό το παιχνίδι. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε είναι να πολλαπλασιάσετε το στοίχημά σας με τον αριθμό των περιστροφών.

Ας δούμε τι θα γίνει στην επόμενη υπόθεση. Ας πούμε ότι έχουμε ένα πρώτο κεφάλαιο του 2000 credits, θέλουμε να παίξουμε με 56 credits κάθε γύρο για 10 γύρους. Οπότε, θεωρητικά, πρέπει να ξοδέψουμε 560 μονάδες. Όταν τελειώσουν οι 10 περιστροφές, θα πρέπει να έχετε 2000 μείον τις 560 μονάδες που ποντάρετε. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να έχετε 1440 μονάδες συν ό, τι πληρώθηκαν από τις 10 περιστροφές.ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ: ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ;

Για να δείτε ποιο είναι το κέρδος σας, θα πρέπει να δείτε τη διαφορά μεταξύ των 1440 πιστώσεις που θα πρέπει να υπάρχουν θεωρητικά και εκείνων που υπάρχουν πραγματικά στον κουλοχέρη. Αυτό φέρνει μια σειρά από δωρεάν περιστροφές που θα μπορούσατε να επαναλάβετε. Ο αριθμός αυτών εξαρτάται από το κέρδος.

Μόλις επαναλάβετε τις επιπλέον περιστροφές αν το κεφάλαιό σας έπεσε κάτω από 1440 μονάδες, θα πρέπει να αλλάξετε κουλοχέρηδες. Αλλά εάν έχετε ένα κέρδος, μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, τη φροντίδα, όσο και να τον” κανόνα “των 10 περιστροφές, η οποία βοηθά να κρατήσει το “κάτω”).

Κάθε παίκτης πρέπει επίσης να ορίσετε ένα όριο νίκης, έτσι ώστε όταν καταφέρετε να εξαργυρώσετε τις πιστώσεις και να είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι με ένα κέρδος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here