Τα φρουτάκια του ΟΠΑΠ συνέβαλαν αποφασιστικά στην αύξηση των κερδώνΤα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ για το πρώτο τρίμηνο του 2019 έδειξαν αυξητικές τάσεις. Η υπηρεσία υπαλλήλων αναμένει επίσης καλύτερα αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον. Αυτό οφείλεται στις ενημερώσεις που έρχονται σε όλα τα παιχνίδια, αλλά και την τόνωση που επικρατεί στην έναρξη του online Joker! Επίσης έρχεται το μεγαλύτερο τζάκποτ VLTs υποδοχή στην Ευρώπη!

Τα καθαρά έσοδα πριν από τις εισφορές κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους φαίνεται για την εταιρεία αυξήθηκε 5,0%, για να φτάσει 396,0 εκατομμύρια. Ευρώ.

Αυτό σημαίνει 19 εκατομμύρια ECU. ευρώ άνω του 2018, που εξηγείται από την αυξημένη 

Σύμφωνα με, επιπλέον, τα πρώτα στοιχεία του 2019, και το παιχνίδι πάμε στοίχημα επέστρεψε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε ετήσια βάση, μετά από μια μικρή κάμψη.

Ταυτόχρονα, το συνολικό ακαθάριστο κέρδος των παιχνιδιών ήταν 156,1 εκατομμύρια. το ευρώ, το οποίο αυξήθηκε κατά 5,5% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με το ποσοστό 

βελτίωση

Μεταξύ των βασικών παραγόντων ανάπτυξης της εταιρείας κατά τους πρώτους μήνες ήταν η έναρξη της σε απευθείας σύνδεση Τζόκερ, για το οποίο η εταιρεία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αποδοχή του κόσμου.βελτίωση

Επισημαίνει ότι αναμένει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στους επόμενους μήνες, μετά την ευρεία διάδοση στο κοινό που ενδιαφέρεται για τέτοια παιχνίδια.Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον CEO του Damian Αστυνομικός, μια θετική τάση αναμένεται να συνεχιστεί κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019, όπως θα υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις σε επιμέρους προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίασης των μεγαλύτερο διασυνδεδεμένο τζάκποτ VLTs στην Ευρώπη.

Παράλληλα, η ολοκλήρωση της επένδυσης της ΟΠΑΠ στο stoximan, για την οποία αναμένεται να εξελιχθούν οι τελικές κανονιστικές εγκρίσεις τους προσεχείς μήνες, αναμένεται να αποτελέσει οδηγό ανάπτυξης.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here