Τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ για το πρώτο τρίμηνο του 2019 έδειξαν αυξητικές τάσεις. Οι αξιωματούχοι της αρχής αναμένουν επίσης ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον. Αυτό οφείλεται στις αναβαθμίσεις που έρχονται σε όλα τα παιχνίδια, αλλά και η διέγερση που επικρατεί στην εισαγωγή του σε απευθείας σύνδεση Τζόκερ! Επιπλέον, το μεγαλύτερο τζάκποτ VLTs υποδοχή στην Ευρώπη!

Το καθαρό κέρδος πριν από τις εισφορές κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους εμφανίζεται για την εταιρεία αυξήθηκε κατά 5,0%, φθάνοντας τα 396,0 εκατομμύρια. Ευρώ.Τα φρουτάκια του ΟΠΑΠ συνέβαλαν αποφασιστικά στην αύξηση των κερδών

Αυτό σημαίνει 19 εκατομμύρια ECU. ευρώ άνω του 2018, που εξηγείται από την αυξημένη συμβολή των VLTs σε συνδυασμό με τη σημαντική ενίσχυση της καταμέτρησης.

Μετά τους πρώτους αριθμούς μέχρι το 2019, και το παιχνίδι, πάμε στοίχημα, επέστρεψε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε ετήσια βάση, μετά την ελαφρά κάμψη.

Ταυτόχρονα, το ακαθάριστο κέρδος ήταν γενικά 156,1 εκατομμύρια από τα παιχνίδια. το ευρώ, το οποίο αυξήθηκε κατά 5,5% από έτος σε έτος, ήταν σύμφωνο με το ρυθμό αύξησης των πωλήσεων.

Βελτίωση

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες ανάπτυξης της εταιρείας κατά τους πρώτους μήνες ήταν η εισαγωγή της σε απευθείας σύνδεση Τζόκερ, για το οποίο η εταιρεία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αποδοχή του κόσμου.

Επισημαίνει ότι, μετά την ευρεία διάδοση στο κοινό που ενδιαφέρεται για τέτοια παιχνίδια, περιμένει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στους επόμενους μήνες.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον CEO του Damian Αστυνομικός, οι θετικές τάσεις θα συνεχιστούν κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019, όπως θα υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις προϊόντων σε μεμονωμένα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίασης ενός μεγαλύτερου συνδέονται τζάκποτ VLTs στην Ευρώπη.

Παράλληλα, η ολοκλήρωση των επενδύσεων της ΟΠΑΠ στο στοϊξιμάν, για τις οποίες αναμένονται τελικές κανονιστικές εγκρίσεις τους προσεχείς μήνες, αναμένεται να αποτελέσει κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here