ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΟΠΑΠΟ ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ σύμβουλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, Damian αστυνομικός, τόνισε ότι η ανάπτυξη του δικτύου VLTs (περισσότερο γνωστή ως φρουτάκια ή κουλοχέρηδες) προχωρεί σε μια σχολίασε το ποσοστό και ο αριθμός του είναι σήμερα 65 ετών. Σύμφωνα με αξιωματούχους του ΟΠΑΠ, η εξέλιξη αυτή οδήγησε στη δημιουργία περίπου 400 νέων μόνιμων θέσεων εργασίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Koup, οι οργανισμοί στους οποίους λειτουργεί η VLT αυξάνονται σταδιακά και ο σημερινός αριθμός τους είναι 30. Επιπλέον, περίπου 3.000 γραφεία προσφέρουν το νέο Site εικονικών αθλητικών παιχνιδιών εμπνευσμένο από τα παιχνίδια και σύντομα θα είναι διαθέσιμο για ολόκληρο το δίκτυο. Η επόμενη περίοδος ξεκινά την εγκατάσταση των πρώτων συσκευών αυτόματου στοιχήματος (SSBTs) και σύμφωνα με το σχέδιο ο αριθμός τους θα φτάσει 4.000 πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ σημείωσε επίσης ότι η επένδυση στο δίκτυο, η επιτυχής έκδοση εταιρικών ομολόγων αξίας 200 εκατομμυρίων. το ευρώ, η πρόοδος στην VLTs, τα νέα παιχνίδια που οδηγούν σε εικονικά αθλήματα, mark η σημαντική ανάπτυξη που λαμβάνει χώρα στην ιστοσελίδα. “Πιστεύω”, είπε,”ότι αυτή είναι μια μοναδική περίοδο στην ιστορία του ΟΠΑΠ, η οποία περιλαμβάνει πολλές θετικές εξελίξεις, τα νέα έργα και βελτιώσεις, τα οποία αποτελούν το άμεσο μέλλον και οι μακροπρόθεσμες προοπτικές του τόπου.” Από την άποψη αυτή, χαρακτήρισε την έκδοση του νέου ομολόγου των 200 εκατ.ECU ως ψήφο εμπιστοσύνης. και την υπογραφή του νέου πλαισίου συνεργασίας που συμφωνήθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των φορέων του ΟΠΑΠ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here