Η ΜΠΛΟΦΑ ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣΜπλόφα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς του πόκερ, είναι σε θέση να αξιολογήσει την εξέλιξη ενός χεριού. Ωστόσο, ο παίκτης πρέπει να ξέρει πότε και πώς να μπλοφάρει, εκτός από το “εργαλείο” για να κερδίσει χρήματα, μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος.

Ένα από τα λάθη που κάνουν πολλοί παίκτες, ειδικά εκείνοι που δεν είναι αρκετά έμπειροι, είναι συχνά μπλόφα, δεδομένου ότι θα βγάλουν χρήματα. Αυτό, φυσικά, δεν ισχύει. Ως εκ τούτου, ο παίκτης δεν θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι είναι μπλόφα πριν καν δει το χέρι του, ως μια τεχνική που θα του επιτρέψει να γεμίσει την τσέπη του. Αντιθέτως, σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γίνει μόνο αν ο παίκτης έχει την απτή απόδειξη ότι έχει τη δυνατότητα να πάρει το κόμμα, αν και δεν κρατά ένα καλό χέρι, μπλοφάροντας, βασισμένη στο παιχνίδι των αντιπάλων του.

Σοφό και … μέτρο

Έτσι η μπλόφα πρέπει να γίνει σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού. Τι αυτά δεν είναι εύκολο να επιλέξουν μεταξύ ενός παίκτη που δεν έχει μεγάλη εμπειρία. Έτσι, είναι μια γνώση που αποκτάται με την πάροδο του χρόνου. Όσο μεγαλύτερη είναι η “ζύμωση” ενός παίκτη πόκερ, τόσο πιο αποτελεσματική μπλόφα του θα είναι.Η ΜΠΛΟΦΑ ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ορισμένες καταστάσεις, την ίδια στιγμή, είναι πιθανό να έχουν θετική επίδραση στην μπλόφα ενός παίκτη. Αν, για παράδειγμα, είναι τελευταίος στο τραπέζι (δείτε λεπτομερείς θέσεις πόκερ), είναι πιο πιθανό να κάνει μια επιτυχημένη μπλόφα. Επιπλέον, μια μπλόφα είναι πιο πιθανό να πετύχει αν γίνεται σε ένα τραπέζι με μεγάλα πονταρίσματα.

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τον αριθμό των ανθρώπων στο τραπέζι. Μπλόφα πολλοί παίκτες μπορεί να είναι καταστροφική, και λιγότερο πιθανό να πετύχει και όταν στο ποτ είναι πολλοί παίκτες αυξάνουν την αξία τους, καθιστώντας το πιο ελκυστικό για τους άλλους.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας, φυσικά, που μπορεί να κάνει την μπλόφα επιτυχημένη είναι η εικόνα που ο παίκτης δείχνει στο τραπέζι. Η αίσθηση για τους άλλους ότι είναι μια συντηρητική αντίπαλός εναντίον τους θα καταστήσει ευκολότερο για αυτούς να “πέσει” στην μπλόφα, από το να βλέπεις έναν παίκτη να παίξει επιθετικά.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here