Ένα άλλο παιχνίδι της Τύχης και το αγαπημένο των Ελλήνων είναι ζάρια. Φυσικά, η εξέλιξη στο χρόνο, επειδή παιζόταν παράνομα στους δρόμους τώρα, ότι μπορεί κανείς να βρει τόσο στα επίγεια και online casino διαφορετικές παραλλαγές του βασικού παιχνιδιού (Craps) είναι μεγάλη. Ναι, θα πρέπει να σημειωθεί ότι θεωρείται ένα από τα δύσκολα παιχνίδια για αρχάριους, καθώς και να βρείτε κάποιον με την πρώτη επαφή, υπάρχουν πάρα πολλά είδη στοιχημάτων και μέχρι να κατανοήσει πλήρως τους κανόνες.

Πώς να παίξετε Ζάρια

Πρώτα απ ‘ όλα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν δύο ζάρια ότι ο παίκτης ρίχνει μετά την τοποθέτηση του στοιχήματός του. Το στοίχημά μας μπορεί να κερδηθεί (Pass Line) ή να χαθεί (μην περάσει τη γραμμή). Το αποτέλεσμα που λαμβάνεται όταν δύο ζάρια του ίδιου αριθμού, που ονομάζεται βαρύ, ενώ μαλακό, ονομάζεται το αποτέλεσμα που προκύπτει από διαφορετικούς αριθμούς.

Ξεκινώντας το παιχνίδι ο παίκτης έχει μπροστά του τις ενδείξεις περάσει τη γραμμή και να μην περάσει τη γραμμή. Όταν στοιχηματίζεις, ρίχνεις τα ζάρια. Αν το αποτέλεσμα είναι 7 ή 11, κερδίζετε, ενώ αν κυλήσει 2.3 και 12, τότε η γραμμή δεν κερδίζει και χάνει. Για όλα τα άλλα σύνολα έχετε 1 πόντο. Για παράδειγμα, αν κυλήσει και roll 8 θα λάβετε ένα σημείο και η επόμενη ζαριά ξεκινά με +1.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι όταν ρίχνετε ένα σημείο 7, χάνετε το στοίχημα από το μηδέν. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το 7, γιατί, αν εξαιρέσουμε την αρχή του παιχνιδιού -, από εκεί πρέπει να το αποφύγετε.

Ποιοι είναι οι τύποι των στοιχημάτων

Όπως αναφέραμε παραπάνω το πιο δημοφιλές στοίχημα είναι το πέρασμα/δεν περάσει τη γραμμή. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα είδη, το πιο διάσημο από αυτά, που έρχονται/δεν έρχονται. Είναι σχεδόν το ίδιο με Pass / Don’t Pass στοιχήματα με τη διαφορά ότι μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του γύρου. Ακόμα κι αν γίνει.Ποιοι είναι οι τύποι των στοιχημάτων

Τόπος πονταρίσματος: τοποθετήστε το στοίχημα μετά τον προσδιορισμό του σημείου. Ο παίκτης ποντάρει στους αριθμούς 4,5,6,8,9 και 10 κερδίζει στον αντίστοιχο αριθμό. Αν 7 έλασης πριν, ο παίκτης χάνει αυτόματα.

Στοίχημα Στο πεδίο: εδώ μπορείτε να στοιχηματίσετε μόνο σε ένα ζάρι. Αν ρίξει 2,3,4,9,10,11 και 12, ο παίκτης κερδίζει, ενώ σε 5,6,7 και 8 χάνει.

  • Όλα τα ζάρια: κερδίστε 2,3 και 12.
  • Κάθε επτά: μόνο επτά νίκες.
  • Έντεκα: μόνο έντεκα νίκες.
  • Κερδίζει όταν έρθεις 3.
  • Άσοι ή Boxcars: κερδίστε 2 ή 12.
  • Στοίχημα γωνία: κέρδισε 2,3,11 και 12.
  • Hardway: όλα τα διπλά και 7 νίκη.
  • Big 6 και Big 8: κερδίζει 6 ή 8 πριν από 7 έλασης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here