ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣΑνακριβείς πληροφορίες μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος αντίπαλος των παικτών που επιλέγουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο”κουλοχέρηδες”. Υπάρχουν τόνοι εσφαλμένων πληροφοριών που κυκλοφορούν σε διάφορα άρθρα στο Διαδίκτυο, τα οποία γράφονται από ανθρώπους που δεν είναι τόσο εμπειρογνώμονας. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους ένας παίκτης, και ειδικά ένας νέος παίκτης, μπορεί να “τυχαία διαβάσει” ένα παιχνίδι ή μηχάνημα, με αποτελέσματα που δεν είναι η επιλογή.

Ένας από τους πιο κοινούς μύθους είναι ότι οι κουλοχέρηδες παίζουν καλύτερα σε ορισμένες ώρες της ημέρας από ό, τι άλλοι.

Αυτό προφανώς δεν ισχύει. Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που ελέγχει τις πιθανότητες κάθε παίκτη να κερδίσει με βάση το αν είναι ημέρα ή νύχτα παίκτες. Ορισμένοι “ειδικοί” ισχυρίζονται ότι οι πιθανότητες της νίκης αλλάξει από μέρα σε μέρα (Π. χ αν είναι οι διακοπές, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει), ωστόσο, ακόμα και αυτό είναι ένας ακόμη μύθος, καθώς οι αποδόσεις των παικτών είναι ακριβώς τα ίδια και δεν αλλάζουν κάθε μέρα και κάθε ώρα του έτους.

Ο δεύτερος μύθος στη λίστα μας, είναι ότι οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν με βάση όταν πατάτε το κουμπί.

Αυτό σχετίζεται με τη στρατηγική ενάντια στη γεννήτρια τυχαίων αριθμών, αλλά οι πιθανότητες αύξησης των κερδών του παίκτη ανάλογα με το πότε πατάει το κουμπί, πλησιάζει το μηδέν.

Ο παίκτης πρέπει να παίξει στον ίδιο κουλοχέρη ανά πάσα στιγμή.Ο παίκτης πρέπει να παίξει στον ίδιο κουλοχέρη ανά πάσα στιγμή.

Οι πιθανότητες ότι κάθε παίκτης πρέπει να κερδίσει στο “κουλοχέρηδες” βασίζονται αποκλειστικά στη δική τους τύχη.  Δεν έχει καμία σχέση με την επιλογή του παιχνιδιού ή πόσο καιρό θα παίξει στον κουλοχέρη. Κάθε ” κουλοχέρης “έχει προγραμματιστεί να κάνει ένα ορισμένο ποσοστό του κέρδους, έτσι ώστε όλα αυτά πηγαίνει στη” σφαίρα ” της φαντασίας.

Ο παίκτης πρέπει να αλλάξει το” κουλοχέρης ” μετά από μια μεγάλη νίκη ή ένα τζάκποτ.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν αλλαγή Κουλοχέρηδες Μετά από μια μεγάλη νίκη είναι μια σοφή κίνηση. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, αυτό δεν είναι η περίπτωση, δεδομένου ότι οι αποδόσεις της πίσω, το τζάκποτ στην “υποδοχή” που μόλις βγήκε, είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που υπήρχε πριν από την πρώτη φορά. Το ίδιο ισχύει για μια μεγάλη νίκη, όχι μόνο σε περιπτώσεις Τζάκποτ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here