Με αφορμή τις έντονες συγκρούσεις στις τρίτη στη φυλακή του Κορυδαλλού, η Αυτοσχέδια όπλα, τραπέζια πόκερ και εσπρεσιέρες μέσα στις φυλακές ΚορυδαλλούΟμοσπονδία υπάλληλοι της Φυλακής, για να καταγγείλουμε τη δραματική κατάσταση των Φυλακών στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την τρίτη ξέσπασαν άγριες συγκρούσεις μεταξύ κρατουμένων στη φυλακή Κορυδαλλού. Τα γεγονότα δείχνουν την τραγική κατάσταση στη χώρα, τις φυλακές, Oshe καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του, ενώ τα σκληρά επικρίνοντας το Υπουργείο Δικαιοσύνης, που αναφέρεται σε”κλειδωμένο”. “Είναι εξοργιστικό και martínante”, τόνισε ο υπαλλήλους στο σωφρονιστικό ίδρυμα, που περιγράφει ότι οι κρατούμενοι ήταν σφαγή, και χτύπησαν με όλα τα είδη μαχαίρια, αυτοσχέδια, Bates και σουβλάκια.Μετά τους πυροβολισμούς, τα αρχεία στη φυλακή Κορυδαλλού αποκάλυψαν ένα οπλοστάσιο. Σε τρεις πτέρυγες βρέθηκαν σανίδες με καρφιά, λόγχες με λόγχες, παράθυρα με μονωτικές λωρίδες για αναλυτές, καθώς και μεγάλα αυτοσχέδια μαχαίρια. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτά τα ευρήματα.

“Καζίνο” και “καφέ” στη φυλακή Κορυδαλλού

Σύμφωνα με σωφρονιστικούς αξιωματικούς, εκτός από αυτοσχέδια όπλα, τα αρχεία στη φυλακή Λαρκ αποκάλυψαν περισσότερα.

Ειδικότερα, βρήκαν μηχανές espresso, δύο τραπέζια πόκερ με όλα τα “εξαρτήματα” του εγχειριδίου ασκήσεων, πένσες, κατσαβίδια, και κάθε είδους εργαλεία, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό των ακριβών hotel room service”, σύμφωνα με τη διοίκηση των φυλακών, καλεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης να αποκαλύψει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο των Lasis και τα αποτελέσματα.

Όλη η ανακοίνωση της ΟΣΕ για τη φυλακή του Κορυδαλλού

“Εδώ και αρκετό καιρό το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει με κάποια αναφορά στην περιοχή των φυλακών. Τα χθεσινά γεγονότα στο Κέντρο Κράτησης Κορυδαλλού αποδεικνύουν την τραγική κατάσταση στις φυλακές.

Οι κρατούμενοι αλληλοσκοτώνονται, και χτυπιούνται μεταξύ τους με όλα τα είδη μαχαιριών, αυτοσχέδιων, ραβδιών, σουβλιών κ. λπ., Η φυλακή, ειδικά η Β και Ε, αιχμαλωτίστηκαν από τους κρατούμενους σε λίγα λεπτά. Η κεντρική κιγκ biotίδες και τα κεντρικά λιμάνια της τα φτερά ήταν σχεδόν έσπασε, ενώ άλλοι είχαν χυθεί από τους τροφίμους των” συνεργείων ” και με εργαλεία που είναι φυλακισμένοι στα δωμάτια, υπήρχε μεγάλη ζημιά και ζημιά μέσα και έξω από την ακτίνα, το ελάχιστο προσωπικό ήταν παγιδευμένος και ένας συνάδελφός μας, σωφρονιστικός υπάλληλος ξυλοκοπήθηκε από έναν φυλακισμένο με ένα σουβλί. Όλα αυτά, το υπουργείο μας τους βαπτίζει ως απλή “σύγχυση”και” καμία βία ή εκτεταμένες αντιπαραθέσεις”. Και αυτό είναι εξωφρενικό και εξευτελιστικό. Φαίνεται ότι έμαθαν να ανησυχούν μόνο όταν υπάρχουν νεκροί.Αν και αυτό μπορεί να αμφισβητηθεί.

Λόγω της διαφάνειας και την αλήθεια δεν πρέπει να κρύβεται και όλα πρέπει να έρθουν στο φως, καλούμε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τη γενική Γραμματεία ευθύνεται για την πολιτική κατά του εγκλήματος για να δώσει δημοσιότητα σε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες, όχι μόνο από το κλειδωμένο για τα γεγονότα του χθες το βράδυ στο Κ. Κ Κορυδαλλού, αλλά και να παρουσιάσει τα δημοσιευμένα αποτελέσματα των ερευνών που έγιναν χθες, μόνο σε ορισμένες γειτονιές και σε ορισμένα σημεία.

Εκτός από αυτοσχέδια όπλα, τα αποτελέσματα των κατασκευαστών εσπρέσο, τα δύο τραπέζια πόκερ με όλα τα αξεσουάρ και αξεσουάρ τους (!!!), τρυπάνια χεριών, πένσες, κατσαβίδια και όλα τα είδη εργαλείων, καθώς επίσης και διάφορα άλλα στοιχεία που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό υπηρεσιών στα ακριβά δωμάτια ξενοδοχείων.

Ζητάς στοιχεία για να κόψεις την καφετέρια; Ο ιδιοκτήτης είχε ένα πιστοποιητικό έγκρισης του φόρου, ο οποίος έλαβε την “γκανιότα” των δύο τραπέζια πόκερ και ποιος το έκανε; ο δαιμόνιος επιθεωρητής των φυλακών, καθώς και το περίφημο συντονιστής της φυλακής όταν το έκαναν και τι έκαναν; Τίποτα. “Δεν έφταιγε αυτός, ήταν πολλά. ΑΞΊΖΕΙ.»…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here